Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
StarTree Begeleiding bij Sterven
Sterven is een hele intensieve periode en overgang naar een andere staat van bewustzijn. Sterven is iets waar we in deze Westerse wereld niet echt bij stil willen staan. Eén ding is zeker, we gaan allemaal dood en we doen er veel aan om niet dood te gaan. En als we dan dood gaan vinden we het heel moeilijk om hiermee om te gaan, voor de stervende en voor de mensen die er bij zijn. Meestal omdat we niet weten/hebben geleerd hoe we hier mee om moeten gaan. En als stervende weten we niet waar we allemaal doorheen gaan. Welke processen gebeuren er in je.

Bij de oude Volken is bij elke overgang: de geboorte, pubertijd, volwassenheid, dood e.a. een ceremonie om de overgangen goed te laten verlopen.
Omdat we in de overgangen de meeste energie kunnen kwijtraken en zelfs de weg van onze ziel kunnen kwijtraken of te wel verdwalen.

Ter voorbereiding voor de grootste overgang in ons leven, de dood, zijn er een aantal voorbereidingen te nemen om een goed afscheid te nemen van het leven wat we hebben gehad.
Ik kan je helpen om dit proces te begeleiden. Waarin heel bewust cyclussen worden voltooid. De boedhisten zeggen: Good Life, Good Dead en Good Dead, Good Life.
Dus als we een goede dood hebben, dan wordt het hiernamaals Goed.

In het Boedhisme en Shamanisme hebben we hier een heel mooi ritueel voor, wat uit een aantal sessies bestaat om je voor te bereiden op deze overgang.

Begeleiding bij sterven, kan bij mensen thuis plaatsvinden.

Voor informatie nodig ik je uit om me te mailen of te bellen,
Helena van Duin