Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
StarTree Detox Brain & Body
Onlangs ben ik bij Alberto Villoldo in Chili geweest en ik heb daar het Detox programma voor de hersenen en het lichaam gevolgd.
Ik ben enorm onder de indruk hoe deze kruiden uit de Amazone, in deze samenstelling, het lichaam en de hersenen schoonmaken van diepe imprints, trauma en beschadigingen van de hersenen en de cellen.
Het programma bestaat uit 11 supplementen die voor de duur van 30 dagen worden ingenomen. Deze supplementen zorgen ervoor dat de hersenen en lichaam uit de vlucht en vecht modus kunnen gaan. De beschadigingen en littekens van de hersenen en in de cellen worden schoongemaakt. Ook worden de echo's schoongemaakt op celniveau van onze moeder en in de lijn van de voorouders, zodat het fundament om te leven, die we vanuit de moederkoek in de baarmoeder hebben meegekregen kan worden overstegen. We worden gevoed door de Moeder Aarde uit de Amazone, waar destijds alles nog in Harmonie was.
De systemen van het lichaam die tot ons 40ste jaar functioneren en daarna nog minimaal meedoen, worden weer aangezet en de supplementen zorgen ervoor dat deze aanblijven. Ziekten zoals Alzheimer, Kanker, Diabetes en andere ziektekiemen die broeden worden schoongemaakt. De essentie van het probleem/disbalans in je lichaam wordt omhoog gehaald door de kruiden, zodat je weet wat er niet in harmonie is in jezelf en dan kun je dit gaan veranderen. Het herstel en de vitaliteit en veerkracht van het lichaam en de hersenen krijg je weer terug.
Na de 30 dagen detox, blijven er nog een aantal supplementen over die je dagelijks kunt blijven innemen.
Wat betreft de voeding:
Er worden geen suikers uit granen gegeten en bijna geen fruit voor zeker 1 maand.
Je eet voornamelijk groenten met wit vlees en vis. De suikers uit granen en snoep en teveel fruit zorgen ervoor dat we in de vlucht/vecht modus blijven. Hierdoor komen we nooit toe aan "Procreation"! want de hersenen en het lichaam blijven in deze stand en/of gaan er zelf weer in terug.
Het Detox programma bestaat uit:
11 supplementen voor 30 dagen:
Hierbij is inbegrepen telefonische- en email begeleiding tijdens deze 30 dagen.
350,- euro
Intake en uitleg van de supplementen 1 uur:
70,- euro
Een Healingsessie van 2½ uren tijdens deze 30 dagen:
175,- euro
Twee Decoppelingen 2 x 1 uur:
Decoppeling: het lichaam en de hersenen worden middels een healing uit de vlucht en vecht modus gehaald
140,- euro
Totaal inclusief 21% BTW
735,- euro
Ook is het mogelijk om in het StarTree Huis te verblijven voor een aantal dagen en het Detox programma te starten.