Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
StarTree Activiteiten
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree Activiteiten
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
Bij elke verandering van een seizoen, de Wendes, vieren we dit met een Maanceremonie.
Er zijn de Lente-, Zomer-, Herfst-, en Winter Wendes.
Elke Wende staat in een bepaald teken: b.v. de ZomerWende staat in het teken van ons innerlijke kind en de droom van ons kind.
Tevens is er elke maand een Maanceremonie alleen voor vrouwen om ons nog dieper te verbinden met onze kracht en zachtheid van ons hart.
Bij de Maanceremonien en de Wendes lopen we de Heilige Spiraal, het oudste symbool voor vrouwen om in hun kracht te komen.
De Heilige Spiraal bestaat uit 22 stenen en elke steen vertegenwoordigt een aspect om ons dieper te herinneren en verdiepen met de Waarheid van ons hart, de Liefde die in ons is en onze Passie en het Oerweten die in bij vrouwen in de baarmoeder ligt opgeslagen.
De Heilige Spiraal is een oeroude vorm, die de essentie van de vrouwelijke reis door het leven, het zusterschap, de binding met de Aarde belichaamt.
We herinneren ons de kracht van de vrouwen en de vrouwencirkels.
Waarin geen competitie is, waarin iedere vrouw geeerd wordt om de talenten die ze heeft. En wordt uitgenodigd haar talenten nog meer te gaan leven.
De stenen liggen in een spiraalvorm op de grond en door in de Spiraal te lopen en in het middenpunt te gaan staan wordt deze energie in ons wakker gemaakt.
Tijdens het lopen van de Heilige Spiraal, zingen we.
Bij de Wendes wordt naast het lopen van de Spiraal, door een bepaald ritueel, het zusterschap wat in ons ieder is, dieper wakker gemaakt en is er gelegenheid om een boodschap van de stenen te vragen.
Bij de maandelijkse Maanceremonie wordt er naast het lopen van de Spiraal, een bepaalde teaching van een van de stenen van Heilige Spiraal bestudeerd.
StarTree Maanceremoniën
Wanneer:
Maandelijks
Tijd:
19.00 tot 22.00 uur
Bedrag:
32,50 euro voor de Maanceremonie
Aanmelden:
Per telefoon of per email.
Mocht je meer informatie willen, dan kan je me altijd bellen en/of mailen.