StarTree
Een plek voor inspiratie en support
om te groeien in een diepere staat van gezondheid en geluk
StarTree
Tel: 020 - 69 29 392
StarTree
Landbouwstraat 78
1097 TS Amsterdam
Email: info@startreehealing.nl
Website: www.startree.nl
Facebook: praktijkstartree
E-mailadres: info@startreehealing.nl
Contact en Nieuwsbrief
StarTree Healing en Coaching
De betekenis van Healing
Healing betekent iets wat gebroken is weer verbinden met de natuurlijke staat van zijn.
Wanneer we dieper met onszelf verbonden zijn, dan wordt ons leven beter. Dit komt omdat de stappen die we dan zetten en de keuzes die we dan maken, meer bij ons passen. Dit geeft een gevoel van rust, balans, voldoening en vrijheid. In dit gevoel kunnen we dan onze talenten en gaven beter benutten en inzetten voor ons zelf en de wereld om ons heen.
Overtuigingen van sleutelfiguren in ons leven (b.v. onze ouders), die in wezen niet bij ons passen, kunnen ons uit balans brengen. Ook invloeden van b.v. religie, scholen en de maatschappij kunnen ons het moeilijk maken bij ons zelf te blijven. Zeker als deze ons tijdens onze opvoeding als ideaal beeld worden voorgeschoteld. Daarnaast kunnen traumatische gebeurtenissen en aanhoudende spanningen maken dat we ons minder verbonden voelen met ons zelf.
Hierdoor hebben we moeite om onze eigen innerlijke stem te volgen. De stem van de buitenwereld overstemt de innerlijke stem van ons hart. En zo ontstaat een conflict in onszelf. Bijvoorbeeld: Ik denk dit en mijn gevoel zegt iets anders. En mijn vriend(in) zegt dat en nu weet ik niet wat ik moet kiezen.
Vaak gaan we dan compenseren omdat we denken dat we er anders niet bijhoren, niet goed genoeg zijn of dat er anders niet van ons gehouden wordt. Van conflicten, vaak zijn we ze niet bewust, worden we ongelukkig en uiteindelijk kunnen we er zelfs ziek van worden.
In een healingsessie help ik je het conflict dat op dat moment speelt te herkennen en op te lossen. En ik breng je weer in verbinding met je innerlijke wijsheid, die weet, wat jij als uniek persoon nodig hebt.
Hierdoor kom je weer dieper in contact met je eigen levensenergie en met de liefde en de heelheid in jezelf. In een diepere staat van gezondheid en geluk.